United leder efter spillere med mentalitet som Fletcher og McTominay

Transfervinduet i januar nærmer sig og som altid er rygtemøllen i Manchester allerede i fuld gang. Manchesterkorrespondent- og journalist James Robson melder at United leder efter spillere med en særlig mentalitet.

Ifølge Robson er der i klubbens transferstrategi for de kommende vinduer fokus på en ny type af X-factor.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Begrebet X-faktor forbindes normalt med de spillere der kan noget særligt, noget ekstra. De spillere der har noget flair og kan finde på det uforudsigelige.  Manchester United har sådan en spiller i Paul Pogba. Det var sådanne typer man gik efter i Angel Di Maria og Alexis Sanchez. Spillere der hyppigt rygtes til United som Jadon Sancho og James Maddison kan siges at have det.

Men James Robson skriver i Evening Standard at man i United har vendt blikket mod en andre slags kvaliteter. Man vil stadig gerne have spillere der har that something special. Men definitionen af hvad det er har ændret sig.

Den nye definition lyder således: X-faktor er den attitude der skal til for at skabe den vindermentalitet og modstandsdygtighed der kendetegnede Sir Alex Fergusons omklædningsrum.
Ifølge Robson er Darren Fletcher blevet citeret som et direkte eksempel på en spiller der besad de nødvendige kvaliteter i denne kategori. Med andre ord er United ude efter spillere med det samme form for mindset som Darren Fletchers, snarere end en spiller med hans tekniske kvaliteter.

Scott McTominays kontinuerlige præstationsniveau og lederegenskaber er et andet eksempel på den attitude man vil se i sine transfermål. Ifølge Robson vil man gå efter spillere på omkring 23 år der kan bringe den samme form for robusthed til holdets mentalitet som McTominay gør i øjeblikket.

Hvis det er sandt hvad Robson melder skal vi ikke forvente højtagtede superstjerner til vinter, men unge psykisk stærke arbejdsheste der vil kæmpe alt hvad de har lært hver eneste kamp. Robson nævner at en spiller som Evertons Richarlison er mere oplagt ud fra disse kriterier end eksempelvis Mario Mandzukic.

Sir Alex Ferguson rådede i sommers United til at hente Aston Villas John McGinn, og hvis klubben vælger at åbne bankkontoen for en midtbanespiller til januar er det måske en type som ham vi kan forvente.

Der er stadig et par måneder til vinduet åbner, så man må leve med rygter i mellemtiden. Men det bliver spændende at følge om United kan lykkedes med at hente spillere efter denne opskrift.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Brighton-optakt og ejerforhold

Næste artikel

SkySports: United har ikke modtaget bud på Smalling

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share