Podcast: Derby-game og Derby-Day

Bølgerne gik højt og meningerne var mange, da dagens podcast røg i kassen. Snakken om Manchester City’s mulige udelukkelse af Champions League diskuteres til bunds, og de to parter, repræsenteret af Peter Christensen som United-fan og Simon Maansen som City-fan, var klar med holdninger om både det tema, ligesom der også kigges frem mod sæsonens fjerde derby.

Bliver Manchester City udelukket af Champions League de næste to år, og hvad vil det betyde for klubben, Premier League og måske Manchester United?

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er det overordnede tema i denne uges podcast, hvor City-fan, Simon Maansen, er inviteret en tur i vores studie til at komme med den lyseblå vurdering af, hvad UEFA’s straf får af indvirkning på vores bysbørn.

Heldigvis er United-fan, Peter Christensen, også klar til at give det røde United-syn på sagen, og de to kombattanter holder ikke igen, da snakken falder på, hvad den mulige udelukkes kan få af konsekvenser, hvad den er kommet af og hvad straffen generelt skal være.

Desuden kigger vi lidt frem mod midtugens pokalkampe og mod søndag, hvor vi for fjerde gang i sæsonen står overfor Manchester City, som kommer på besøg på Old Trafford.

Vært for denne podcast er Niels O. Thinesen.

Spotify: Abonner her

Android: Abonner her

iTunes: Abonner her

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U23: James Garner dobbelt målscorer i Stoke

Næste artikel

Giggs hylder fantastiske Fernandes

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share