Giggs hylder fantastiske Fernandes

Ryan Giggs er imponeret over Bruno Fernandes fantastiske start i United-trøjen og forventer at se endnu mere fra den portugisiske midtbanespiller.

Fernandes har haft en flyvende start på hans United-karriere med tre mål og to assists i de første fem kampe, han er startet inde. Det er en bedrift, der ikke er gået ubemærket hen hos den walisiske landstræner. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Han er en fantastisk spiller. Han har løftet stedet, han har løftet alle omkring ham, og det er kun begyndelsen, udtaler Giggs til Sky Sports. 

Ifølge United-legenden er der stadig meget i vente hos den 24-årige portugiser, som han kun ser bliver endnu bedre herfra. 

– Jeg tror, han kan blive endnu bedre. Han har fået en flyvende start, hvilket er det, man ønsker sig – specielt efter at blive hentet til i januar transfervindue, fordi det ikke altid sker. Men han er fantastisk, og jeg er glad for at se ham gøre det så godt, afslutter Giggs. 

Næste gang United skal på grønsværen, er når de gæster Derby i FA Cuppen i morgen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Derby-game og Derby-Day

Næste artikel

Solskjær: Pogba træner først med næste uge

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share