Podcast: EL-finale, Glazer-protest og Villa-kamp

Der er igen nok at snakke om i ugens podcast, hvor Emil Jørgensen og Jesper Simoni giver deres syn på søndagens protest foran Old Trafford, ligesom der snakkes om torsdagens EL-avancement og næste ligakamp mod Aston Villa.

Endnu en hektisk fodbolduge er ved at være over og hvilken en det da har været for Manchester United, som søndag var skueplads for en kæmpe demonstration mod klubbens amerikanske ejere, som udviklede sig mere voldsomt, end de fleste nok havde regnet med.

Begivenhederne uden- og indenfor Old Traffords mure skal vi runde i denne udsendelse, hvor vi også prøver at komme frem til, hvad resultatet af de voldsomme aktioner og scener får af betydning ikke kun for klubben på den korte bane men måske også på ejerfronten, hvis da overhovedet nogen.

Rundt om ugens hovedemne har en blok dedikeret til torsdagens kamp på Olimpico, hvor United trods et snævert nederlag til AS Roma er klar til Europa League-finalen, ligesom der kigges lidt frem mod søndagens opgave i ligaen, når Villa Park skal besøges og indtages.

Gæster via en Skype-forbindelse er Emil Jørgensen og Jesper Simoni, mens Niels O. Thinesen sidder ved værtsmikrofonen.

 

 

Spotify: Abonner her

iTunes; Abonner her

Android; Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær nyder at være i finalen

Næste artikel

Glazers vil skabe dialog med fansene

ANNONCE