Podcast: Martial på vej væk?

Hvem har mest brug for at vinde FA Cuppen? Det finder vi ud af i denne episode, når vi taler optakt til weekendens semifinale. Derudover finder vi ud af, hvorvidt Anthony Martial er på vej væk og så bliver vi også nødt til at vende sidste uges nederlag mod West Bromwich.

Det var et søvndyssende nederlag Manchester United led i weekenden mod West Bromwich. Vi bliver selvfølgelig nødt til at diskutere, hvad der gik galt og hvad José Mourinho skulle have gjort anderledes.

Vi skal også vende rygterne, der sender Martial væk fra Old Trafford. Er det selvforskyldt, at han ikke får mere spilletid og ville det være en god idé at skille sig af med franskmanden?

Og så skal der selvfølgelig tales optakt! Vi vender kort det kommende opgør mod Bournemouth, hvorimod vi går mere i detaljer med FA Cup semifinalen mod Tottenham – for hvem har i virkeligheden mest brug for at vinde det trofæ?

Alt det finder vi ud af i denne uges episode, hvor vi har fået besøg af Spurs-mand og Premier League-ekspert Mads Gluud og United-connoisseur Daniel Wodskou.

Vært: Svante Wettergren

IOS: Lyt, abonner og anmeld vores podcast her.

Android: Lyt og abonner her.

Spotify: Lyt her.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Blog: Manchester United mangler ledere

Næste artikel

Rejsetilbud til en eventuel FA Cup-finale

ANNONCE