Podcast med Morten Bruun: Er United ved at blive det nye Liverpool?

Vi nærmer os sæsonafslutning, og med weekendens pointtab ser Manchester United ud til at slutte sæsonen uden for det fine top-4 selskab. Det er tid til at gøre status for sæsonen – og til det formål, har vi fået besøg af tidligere landsholdsspiller og ekspert på 6’eren, Morten Bruun.

Sidste weekends 1-1-resultat mod Chelsea har sendt United til tælling i kampen om top fire. Europæisk fodbold om torsdagen og mesterskabschancer, der er lige så tvivlsomme, som David de Geas seneste målmandspræstationer, er hvad der venter os United-fans i næste sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hvordan i alverden er vi kommet dertil? Og hvad skal Manchester United gøre for at komme tilbage på toppen af engelsk fodbold?

De to spørgsmål danner rammen for denne podcast, hvor vi har Morten Bruun fra 6’eren med i studiet. Og det er ikke ubetinget behagelig lytning. Vi rammer snart seksårsdagen for Uniteds seneste mesterskab, og der er ikke meget, der tyder på, at ”de røde djævle” snart kan løfte Premier League-trofæet igen.

Det bringer mindelser om ærkerivalerne Liverpools drastiske fald – fra 1980’ernes gyldne dage til tre årtiers mesterskabstørke. I en anekdotefyldt, halvanden time lang podcast diskuterer vi, hvordan United undgår at falde i dybet, om Ole Gunnar Solskjær er den rigtige mand til jobbet, og om man kan bygge et hold op omkring Paul Pogba. Og så svarer Morten Bruun også på, hvordan han blev fan af de røde fra Manchester for næsten et halvt århundrede siden, og hvad der har været højdepunkterne i hans liv som United-fan.

Vært: Emil Jørgensen, journalist og redaktør på OldTrafford.dk.
Gæster: Jonathan Seldorf, filosof og skribent på OldTrafford.dk, og Morten Bruun, tidligere professionel fodboldspiller, i dag ekspert og kommentator på 6’eren.

Spotify: Abonner her
Android: Abonner her 
iTunes: Abonner her 

Forrige artikel

OT.dk anbefaler: The Stone Roses

Næste artikel

Schmeichel kritiserer De Gea-kritik

ANNONCE