Podcast: Mourinho time

I denne uges episode når vi både at vende sejren over Arsenal, det kommende opgør mod Brighton, Fellainis mulige kontraktforlængelse og det paradoksale i, at vi alle ønsker en ny Sir Alex, men selv er en del af årsagen til, at det er så forbandet svært at sidde i det samme sæde så længe.

Hvis Fergie time var Fergusons evne til at vinde kampene i tillægstiden, så må Mourinho time være Fellainis evne til at score det afgørende mål i de døende minutter.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og det er netop de to, der er i vælten i denne episode. For er det nok, at Fellaini sikrer os vigtige point mod Arsenal, når det samtidig indebærer primitivt og grimt spil? Det kommer an på om man er idealist eller pragmatiker. Hvad vægter man højest – spillet eller pointene?

Den diskussion tager vi hul på i denne uge, hvor vi også skal vende 2-1 sejren over Arsenal og tale om vores forventninger til opgøret mod Brighton.

Derudover skal vi diskutere José Mourinhos fremtidsperspektiver i klubben.
Han udtalte nemlig i sidste uge, at han ønsker at blive i klubben mange år fremover, men anser det som værende usandsynligt i moderne fodbold, hvor medierne øger presset på både manager og klub.

Er det sandsynligt, at Mourinho overkommer den svære tredje sæson og er der noget paradoksalt i, at vi alle hungrer efter den nye Sir Alex, når vi måske selv er årsag til, at det er så forbandet svært at blive siddende i det samme sæde længere tid af gangen?

Til at give os svar på alt dette har vi fået besøg af United-ekspert Jonathan Seldorf og Niels O. Thinesen, journalist og freelancer ved Discovery Networks.

Værten er som altid Svante Wettergren.

Gør som ugens lytter, Kristian Nagel Petersen, og støt OldTrafford.dk Podcast på OldTrafford.10er.dk.

IOS: Lyt, abonner og anmeld vores podcast her.

Android: Lyt og abonner her.

Spotify: Kommer senere.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Young: Jeg er sulten, som var jeg 21 år

Næste artikel

Neville håber på Pochettino

ANNONCE