Podcast: Ole Gunnar goes bonkers

Årtiets første podcast er klar, men desværre har 2020’erne ikke ligefrem budt på nye, positive vinde over Manchester United og senest har vores manager også vist arrighed. Men er Ole Gunnar Solskjær på vej mod den mentale afgrunden? Det giver Bertil Nilsson og Johannes Reiter deres bud på.

Who bit the head of the drunken Dutchman? Ole Gunnar Solskjær! Vores norske styrmand på bænken har pludselig vist en anden side af sig, da han på et pressemøde kom med et lille udbrud mod Robin van Persie, som har kritiseret vores ellers altid positive manager for at være netop for positiv hele tiden.

Men er Solskjær på vej mod et mentalt nedbrud? Har presset på hans skuldre haft nogen effekt på spillerne og deres præstationer? Hvordan kommer han videre fra denne polemik?

Til at svare på det, har Niels O. Thinesen hevet Bertil Nilsson og Johannes Reiter i studiet, og de to skal også komme med et par ord på langgaberen mod Wolverhampton og nederlaget til Manchester City, kigge lidt frem mod Norwich og samtidig kastes de ud i en quiz, hvor værten viste sig at være den, der kom mest på glatis.

Der er dermed rigeligt at snakke om i podcasten, som vi håber du vil nyde. 

 

 

Spofity; Abonner her

Android; Abonner her

iTunes; Abonner her

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hollandsk journalist bekræfter heftig van der Beek-interesse

Næste artikel

Overraskelse fra Solskjær: Maguire i spil til Norwich-opgør

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share