Podcast: PSG, Arsenal & ”adios Antonio”

Forude for kampene på Parc des Princes og Emirates hiver vi tre gæster i studiet: En PSG-fan, en Arsenal-tilhænger og en United-mand. På dagsordnen står bl.a. bjergbestigning i Paris, top fire-kamp i London og ”adios y gracias” til en vis ecuadorianer.

Manchester United har atter en uge med store kampe. Onsdag aften venter Paris Saint-Germain i den sidste og afgørende Champions League-ottendedelsfinale. Den modsatte kamp på Old Trafford blev tabt 2-0, og Ole Gunnar Solskjærs skadesramte mandskab skal derfor levere et mirakelresultat i Paris, hvis de skal videre til kvartfinalerne. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Søndag gælder det endnu en London-tur, når Arsenal lægger græs til en direkte top fire-duel i Premier League. 

For at klæde jer bedst muligt på, har vi inviteret en repræsentant i studiet fra både PSG, Arsenal og Manchester United-lejren. 

PSG: Mathias Stilling, frankofil og retorikstuderende 
Arsenal: Kenneth Hansen, Strive-kommentator og “Gunner” på 20. år
United: Niels O. Thinesen, freelancejournalist hos Discovery 

Vært: Emil Jørgensen, redaktør på OldTrafford.dk 

 

 

 

Der er kamp om ilten i studiet, for der er mange punkter på programmet: 

  • Vi skal behandle nyheden om, at det snart er på tide at sige ”adios y gracias” til vores ecuadorianske granitmand, Antonio Valencia, der FORMENTLIG har gang i sin sidste sæson på Old Trafford (STARTER 14:25) 
     
  • Vi skal bestige et usandsynligt højt bjerg i Paris – eller i hvert fald klæde os ordentlig på til Champions League-klatreturen på Parc de Princes (STARTER 23:05)
     
  • Vi skal videre til London, hvor vitale Premier League-point og Ole Gunnars niende udebanesejr i streg er på højkant i Jesse Lingards dansestudie, aka Emirates (STARTER 43:00)
     
  • OG så skal vi finde ud af, hvad folk, der ikke er så farvede, smaskforelskede og blåøjede Ole Gunnar Solskjær-fans, som stortset samtlige United-fans er, egentlig mener om nordmandens transformation af ”de røde djævle” (STARTER 01:04:00)

Spotify: Abonner her
iTunes: Abonner her
Android: Abonner her 

Forrige artikel

Solskjær har kun kontrakt med United

Næste artikel

Optakt: Bjergbestigning i Paris

ANNONCE