Podcast: Udesejr, CL-lodtrækning og jul- og nytårsprogram

Glædelig sidste søndag i advent. Et større smitteudbrud har indtil videre aflyst to United-kampe, der har efterladt os fans uden vores ugentlige dosis djævlebold. Men som led i denne adventssøndag får du i stedet en times podcast fra OldTrafford.dk.

Endnu engang har en uge vist sig at være lang tid i fodbold.

På blot en uges tid har Rangnick fået sin første sejr på udebane, United er blevet klogere på en kommende modstander i Champions League trods rod i lodtrækningen, og et smitteudbrud er opstået på Carrington, hvilket indtil videre har aflyst to United-kampe med risiko for flere.

Dette er alt sammen sket forud for det traditionsrige jul- og nytårsprogram, der i øjeblikket er truet af en aflysning.

Men trods de kedelige nyheder og bekymringer forsøger vi alligevel at få det bedste ud af ugens podcast, som du får i adventsgave af os.    

Med Selver Elezovic i værtsstolen diskuterer han og gæsterne, hvorvidt de Gea endegyldigt har slået Henderson, Ronaldos rolle på holdet, og om Atlético Madrid faktisk er en svære modstander end Paris Saint-Germain.

De tre herrer kommer også ind på, hvad Premier Leagues jul- og nytårsprogram betyder for dem, inden de to gæster i deres medbragte pointer henholdsvis langer ud efter United-fansenes retorik overfor egenudviklede spillere og roser sagligheden i den seneste tids trænerdebat.

Gæster: Andreas Arp & Morten Witt Buttler
Vært: Selver Elezovic
 

Spotify: Abonnér her

iTunes: Abonnér her

Android: Abonnér her

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 19. december

Næste artikel

To aviser: United har Sporting-træner i kikkerten

ANNONCE