Pogba-agent angriber Scholes

Paul Pogbas iltre agent, Mino Raiola, langer ud efter Paul Scholes, der har kritiseret Uniteds midtbanespiller for at mangle lederevner.

Paul Pogba er for ustabil i sine præstationer til at lede et fodboldhold. Så skarp var kritikken fra Paul Scholes efter søndagens nederlag mod Brighton. Det er dog ikke en kritik, som Pogbas agent finder passende overhovedet. På Twitter skriver Mino Raiola således:

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Nogle mennesker snakker af frygt for at blive glemt. Paul Scholes vil ikke kunne genkende en leder, om så han stod foran Sir Winston Churchill. @paulpogba

Og i næste tweet lyder det:

– Paul Scholes skulle blive sportsdirektør og rådgive Woodward til at sælge Pogba. Ville få søvnløse nætter af at finde Pogba en ny klub, skriver han ironisk. 

Det er en skarp kritik af Scholes, men sidste tweet kan også tolkes, som at Raiola ikke vil have noget imod få Pogba væk fra United.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

ESPN: United overvejer ikke Zidane endnu

Næste artikel

OT.dk-anbefaler: Hvem bærer ansvaret for Uniteds krise?

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share