OT.dk-anbefaler: Hvem bærer ansvaret for Uniteds krise?

Ed Woodward, Jose Mourinho eller spillerne? To af de mest vidende Manchester United-journalister diskuterer i to forskellige blogs, hvem der bærer ansvaret for Manchester Uniteds kritiske situation.

Mark Ogden, ESPN: “Jose Mourinho, Ed Woodward, Glazers og spillerne er blandt synderne”

Hvorfor præsterer spillerne ikke under Jose Mourinho? Hvorfor er portugiserens taktik så forudsigelig? Har manageren ledelsens opbakning? Og hvad i alverden er klubejerne, the Glazers, langsigtede strategi med Manchester United? 

Det er nogle af de spørgsmål, som Mark Ogden rejser i denne blog. Det er ikke behagelig læsning. Men det er skarpt og tilbyder en kvalificeret forklaring på nogle af de problemer, som “de røde djævle” tilsyneladende slås med i øjeblikket. 

Mark Ogden skriver for ESPN og er en af dem, der følger United tæt. Han er tidligere blevet kåret til årets sportsjournalist i England. 

Andy Mitten, South China Morning Post: “Jose Mourinho, Paul Pogba eller Ed Woodward – United-fansene ved ikke, hvem de skal tro på efter Brighton-ydmygelsen”

Sir Alex Ferguson efterlod sig et mesterskabshold, og klubben vurderede dengang, at der ikke var brug for mange forstærkninger. Louis van Gaal udtalte, “jeg efterlod klubben i bedre omstændigheder, end jeg kom til den”, efter han blev fyret. Og Jose Mourinho mener, “at United var et stort rod, som jeg var nødt til at rydde op i, da jeg kom.” 

De kan ikke alle have ret. Og det er det, der ifølge Andy Mitten, er så svært at gennemskue for Manchester Uniteds fans i øjeblikket: Hvem skal de tro på? Manageren, ledelsen og spillerne taler forbi hinanden, mens alle kan se, at noget er, som det ikke skal være. 

Andy Mitten skriver her for South China Morning Post, men er blandt andet også kendt som redaktør for fanmagasinet “United We Stand”. Styrken i denne blog er, at han ser det 100 procent fra fansenes synsvinkel. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Pogba-agent angriber Scholes

Næste artikel

Blog: Fem ting, vi lærte af Brighton-kampen

ANNONCE