Pogba, Bailly og Fosu-Mensah tæt på comeback

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær fortæller, at Paul Pogba, Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah vender tilbage til træningsbanen i næste uge. Jesse Lingard har en chance for at blive klar til kampen mod Everton på søndag.

Manchester United har været tvunget til at klare sig uden flere spillere i denne sæson på grund af skader, men inden længe kommer et par vigtige spillere tilbage fra skader. Paul Pogba, der ikke har spillet siden september, samt Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah, der slet ikke har fået spilletid i denne sæson, er nemlig på vej tilbage. 

– I næste uge begynder Eric Bailly at træne. Timothy Fosu-Mensah begynder at træne, og Paul Pogba begynder nok også at træne med igen i næste uge, fortæller Ole Gunnar Solskjær ifølge klubbens hjemmeside. 

Mod AZ Alkmaar var United uden Jesse Lingard, der ellers var med i sejrene over Tottenham og Manchester City. En skade holdt ham ude, men Solskjær håber på, at han bliver klar igen til weekenden.

– Jeg er ikke sikker i forhold til Jesse, men jeg håber på, at han bliver klar. Han trænede ikke i dag (torsdag, red.), men vi finder nok ud af det på lørdag. Han har været god på det seneste – har været klar og trænet godt, så vi håber på det, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge klubbens hjemmeside.

Uniteds næste kamp er på søndag, når Everton kommer på besøg på Old Trafford i Premier League. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

13. dec: Da United mestrede kontrafodboldens ABC

Næste artikel

United-korrespondent: Solskjær vil hente Håland

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share