Pogba: Det handler om trofæer for United

Den franske midtbanestjerne understreger vigtigheden af trofæer og fortæller, at alle i United har fuld fokus på at afslutte sæsonen med ekstra sølvtøj til pokalskabet.

United kan selv afgøre, om de skal ende i Premier Leagues top tre og dermed sikre sig Champions League næste sæson. Men hos Paul Pogba er jagten på trofæer en ligeså vigtig kamp.

‘De Røde Djævle’ kan stadig vinde FA Cuppen og Europa League. Verdensmesteren mener, at United og jagten på trofæer går hånd i hånd, mens han understreger, at alle spillere er meget opsat på at vinde dem. 

– United handler om trofæer, det ved vi. Og der er trofæer, vi ved, vi kan vinde. Vi vil ikke lade den mulighed glippe. Vi vil gøre vores bedste for at få fat i de trofæer ved at give alt, hvad vi har, udtaler Pogba til manutd.com. 

Pogbas tro på Uniteds evne til at vinde trofæer i denne sæson udspringer sig af holdets stærke mentalitet. 

– Vi har det godt. Det er mentaliteten nu. Man har en positiv mentalitet, når man får gode resultater, men man har også evnen til at komme igennem kampe, som vi har gjort i vores seneste. 

– Hver en kamp er en finale, og vi skal skaffe resultater. Det er mentaliteten. Det er aldrig nok for os, vi bliver nødt til at fortsætte og blive ved med at kæmpe og blive ved med at presse os selv for at blive bedre og bedre. 

Alt er lige nu i Uniteds hænder. Hvis de vinder resten af deres kampe, sikrer de sig top tre i Premier Leaugue, FA Cup og Europa League-triumf. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Optakt: Genrejst Southampton bør ikke give problemer

Næste artikel

Man City får medvind hos CAS - spiller CL i næste sæson

ANNONCE