Pogba drømmer om at spille med Neymar

Paul Pogba elsker at se Neymar spille, og vil en dag gerne spille på hold med brasilianeren.

Det kniber lidt for Paul Pogba i Manchester United. Franskmanden har ikke været det klare førstevalg på midtbanen de seneste måneder under Jose Mourinho, og der spekuleres i, om Pogba kan søge andre græsgange til sommer.

En af de interesserede klubber skulle være franske Paris SG. Her spiller brasilianeren Neymar, og netop den brasilianske troldmand er en som Paul Pogba gerne vil spille på hold med. Det fortalte Pogba i et interview på argentinsk tv for nylig.

– Jeg ved at i Brasilien er fodbold hele livet. Alle spiller fodbold. Jeg elsker at se ham spille, og man kan se han nyder at udfolde sig teknisk på banen, lød det fra Pogba.

Pogba har selv tidligere modtaget ros fra Neymar, der altså nu sender lidt rosende ord retur. Franskmanden, der selv har lært en del af sine tricks efter at have spillet fodbold i gaderne som barn, kan også se noget af dette i Neymars spil.

– Det er på en anden måde, for han har sin helt egen stil. Når man ser Neymar ved alle i verden hvem det er. Alle kender ham og ved hvad han kan. Det vil være en stor ære for mig, at spille sammen med ham en dag, udtalte Pogba.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

BBC: Ravel Morrison flirter med Jamaica

Næste artikel

Deschamps: Pogba kan ikke være tilfreds

ANNONCE