Paul Pogba mod Burnley

Pogba i ny dokumentar: Jeg vil vise Manchester United, de begik en fejl

Paul Pogba slynger ud efter Manchester United i den nye dokumentar ‘The Pogmentary’. Her forklarer franskanden blandt andet, hvordan han følte sig dårligt behandlet i forhandlingerne om en ny kontrakt.

Paul Pogba er officielt fortid i Manchester United, og nu har Amazon udgivet den nye dokumentar om den 29-årige midtbanespiller. Og det er ikke ligefrem gode ord, den nu klubløse Pogba har at sige om sine tidligere arbejdsgiver.

– Mine tanker er at vise Manchester, at de har lavet en fejl, da de ventede med at give mig en kontrakt – og at vise andre klubber, at Manchester United lavede en fejl, ved ikke at tilbyde mig en ny kontrakt.

I dokumentaren kritiserer Pogba i 2021 måden, Manchester United håndterede en eventuel til ham ny kontrakt på. Han troede blandt andet, at de bluffede, da de kom med deres første tilbud til Pogbas tidligere agent Mino Riaola.

– De bluffer! Hvordan kan man fortælle en spiller, at man absolut vil have ham, og så tilbyde ham ingenting? Det har jeg aldrig set.

Ifølge The Athletic tilbød Manchester United Pogba en bedre kontrakt to gange, der allerede var højere end hans daværende på 290.000 pund om ugen. Sportsjournalist Sam Pilger skriver på Twitter, at det var et kontrakttilbud på omkring 300.000 pund, der irriterede Pogba ved ovenstående citat.

 

 

Forrige artikel
Oplev kampdagen på nærmeste

United starter sæsonen på Old Trafford

Næste artikel

Den STORE Sæsonafslutning 21/22

ANNONCE