Pogba kritiserer Uniteds spillestil

Manchester United burde angribe mere, siger Paul Pogba efter 1-1-kampen mod Wolves på Old Trafford. Dermed kommer franskmanden endnu en gang med en indirekte stikpille til manager Jose Mourinho.

Ifølge det altid troværdige medie The Guardian er Paul Pogba endnu en gang kommet med udtalelser, der kan opfattes som et direkte angreb på Jose Mourinho. Spurgt ind til Manchester Uniteds taktik efter det skuffende uafgjorte resultat i weekenden, skulle franskmanden eftersigende have grint og svaret: 

– Jeg er ikke manageren, så jeg kan ikke sige den slags. Vi bør selvfølgelig forsøge at spille mere, men det kan jeg ikke sige, for jeg er spiller. Min holdning er, at vi bør spille mere. 

– Hvad stopper Manchester United fra at spille på den måde? spurgte journalisten. 

– Det kan jeg ikke fortælle dig, for jeg er spiller. Men det er ikke mig, lød svaret fra Paul Pogba. 

“Angrib, angrib, angrib” 

Den tidligere Juventus-spiller indrømmede overfor The Guardian, at han selv begik fejlen, der førte til Wolverhamptons udligningsmål i lørdags. Derefter formåede hjemmeholdet ikke rigtigt at presse oprykkerne. 

– Når vi er på hjemmebane, bør vi angribe, angribe, angribe. Det er Old Trafford. Vi er her for at angribe. Jeg tror, at andre hold bliver bange, når vi angriber. Det var en fejl, at vi ikke gjorde det. 

Overfor pressen har Paul Pogba været alt andet end loyal overfor Jose Mourinho og Manchester United i denne sæson. Efter den første Premier League-kamp mod Leicester udtalte han, at “der var ting han ikke kunne sige, for så ville han få en bøde”. Og i den netop overståede landskampspause lød det, at han rent klubmæssigt “ikke ved, hvor han er på vej hen om nogle måneder.” 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Wolves-manager: Tilfreds med uafgjort

Næste artikel

Video: Sir Alex Ferguson tilbage på Old Trafford

ANNONCE