Pogba lægger sig fladt ned: Viste disrespekt overfor trøjen

Paul Pogba lægger sig fladt ned efter søndagens fadæse mod Everton. Han skammer sig over sin og holdkammeraternes mentalitet i 4-0-nederlaget, men lover, at man vil give alt, man har, i de resterende kampe i sæsonen.

Manchester United havde en helt igennem rædsom eftermiddag, da man søndag blev udklasseret 4-0 af Everton på Goodison Park, i hvad der var klubbens største nederlag siden oktober 2016.

Noget kunne tyde på, at alvoren er ved at gå op for de erfarne spillere på holdet. Nemanja Matic var ikke sen til at tage skylden for den manglende indsats efter kampen, og nu følger Paul Pogba trop. 

– Måden, vi spillede på; min egen præstation; holdets præstation; alles præstation var disrespektfuld. Vi respekterede ikke os selv, vi respekterede ikke klubben, og vi respekterede ikke fansene, siger Pogba til Sky Sports.

– Alt gik galt, men det allervigtigste var mentaliteten, vi tog med ind på banen – og den er nødt til at ændre sig, fortsætter franskmanden.

Vil arbejde endnu hårdere for trøjen

En ting var, at man tabte kampen, noget andet det udtryk der blev vist på banen. Efter kampen er det kommet frem, at United-spillerne samlet set løb over 8 kilometer mindre end Everton. Pogba håber, at man i de kommende kan vise, at man vil kæmpe for trøjen igen.

– Vi lod manageren og staben få ordet i omklædningsrummet, og de sagde sandheden. De sagde, hvad der var sket i kampen, og at det ikke var respektfuldt over for os selv. Hvad vi gjorde inde på banen var disrespektfuldt over for vores holdkammerater, for staben, for vores ‘kitman’ – for alle.

– Til fansene vil jeg bare sige – og jeg ved, det nok ikke er tilstrækkeligt – men fansene ønsker en reaktion fra os spillere, og den eneste måde, vi kan undskylde, er at give alting inde på banen. Vi har ikke lyst til at se ud, som vi gjorde, for vores kropssprog var ikke godt nok for den her trøje.

– Du er nødt til at arbejde, du skal svede for denne trøje, og du skal give alt, du kan. Vi er Manchester United, og vi spiller for at vinde trofæer. Sidste år vandt vi ingen, og det gør vi heller ikke i år. Og nu, hvis ikke vi kommer i top fire, vil det selvfølgelig være en meget skuffende sæson. Det er slet ikke godt nok for denne klub.

Efter weekendens kampe ligger United fortsat på ligaens sjetteplads, tre point dårligere end Chelsea på fjerdepladsen.

Pogba og co. får onsdag aften den perfekte anledning til at vise, at man er klar over situationens alvor, når rivalerne og titelaspiranterne fra Manchester City gæster Old Trafford. 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Telegraph: Phelan i spil som teknisk direktør

Næste artikel

Solskjær glæder sig over Shaw-retur

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share