Solskjær glæder sig over Shaw-retur

Luke Shaw har overstået sin karantæne og er derfor til rådighed, når Manchester United onsdag aften tager imod Manchester City på Old Trafford. Det glæder Uniteds norske manager.

Når Manchester United onsdag aften tager imod de titelaspirerende naboer fra Manchester City, vil Luke Shaw igen være til rådighed for Ole Gunnar Solskjær.

Spørger man nordmanden, er det ovenud positivt, at venstre backen igen er til rådighed. Med sine indtil videre tre kåringer som månedens spiller har Shaw været en af de bedste spillere denne sæson, og det glæder Solskjær.

– Luke har gjort det rigtigt godt, siger United-manageren til MUTV og fortsætter:

– Han er selvfølgelig skuffet over, at han har misset de tre kampe, han har. Han ved, det er et område, han skal forbedre sig på.

– Nogle af hans gule kort var nok ikke gule kort, men andre har været hans fejl, hvor han har taget den nemme mulighed. Det har vi også talt om.

– Men det bliver fantastisk at få ham tilbage, for både offensivt og defensivt har han været en af vores bedste spillere.

Hvis Luke Shaw og co. skal gøre sig forhåbninger om at kunne kæmpe med om fjerdepladsen, kræver det, at man får point i de to kommende kampe.

Onsdag tager man imod titeludfordrerne fra Manchester City, og søndag kommer Chelsea, som pt. er tre point bedre placeret i tabellen, så på besøg på ‘drømmenes teater’.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pogba lægger sig fladt ned: Viste disrespekt overfor trøjen

Næste artikel

Solskjær: City-kampen er den perfekte anledning

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share