Pogba scorede og lagde op for Frankrig

Paul Pogba leverede en assist og scorede et flot frisparksmål, da Frankrig vandt med 3-1 ude mod Rusland i en træningskamp.

Paul Pogba har fået masser af kritik for sine præstationer på det seneste, men tirsdag aften spillede United-spilleren en flot kamp for Frankrig, der mødte Rusland på udebane i en træningskamp.

Pogba startede inde sammen med Anthony Martial og fik en hovedrolle, da han efter omkring 40 minutter lagde op til franskmændenes åbningsmål. Pogba lagde en flot stikning i dybden til Paris SG-spilleren Kylian Mbappé, der bragte Frankrig foran.

Fire minutter efter pausen kom Pogba selv på måltavlen. Pogba sparkede et frispark mod mål og fik drejet bolden præcist i nettet ved nærmeste stolpe. Flot mål af Pogba, og så var Frankrig på vej mod sejren.

Rusland fik reduceret, men Mbappé lukkede til slutresultatet 3-1, og Frankrig vandt kampen med Pogba som én af de afgørende spillere.