Dugarry langer ud efter Pogba

Den franske landsholdslegende Christophe Dugarry kritiserer Paul Pogba og kammersjukken Antoine Griezmann for ikke at være koncentreret nok om spillet på banen.

Paul Pogba laver op til sommerens VM-slutrunde en miniserie for fransk Canal+, hvor han inviterer seerne velkommen til et liv i vild luksus. Blander man det i en cocktail med meget eksponering på sociale medier, får man en fodboldspiller, der ikke koncentrerer sig nok om sit primære erhverv.

Det mener den tidligere franske landsholdsprofil Christophe Dugarry.

– Han starter ikke for Manchester United. Han har lige tabt en kamp med Frankrigs landshold, og så sender han et TV-program ud, som ikke giver mening. Det viser et billede af en fodboldspiller, der ikke er fokuseret. Han gør det ikke godt nok, og så sender han det her TV-program ud – hvor skørt er det ikke lige?, siger Dugarry, der var med til at vinde VM og EM med Frankrig.

– På et eller andet tidspunkt må der være en holdkammerat, der siger til ham: Koncentrer dig om dit spil og dit din proffession. Fokuser på det, du skal gøre, fordi du har et et helt land bag dig. Et land der ønsker en god præstation til VM. Men Pogba og også Griezmann forstår ikke, hvor meget resten af holdet har brug for, at lige netop de to præsterer. 

Den kradse kritik fra Dugarry lægger meget op af Roy Keanes, der også flere gange har opfordret Pogba til at glemme alt om sociale medier og koncentrere sig om sit spil på banen.

 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Ny redaktør på OldTrafford.dk

Næste artikel

Pogba scorede og lagde op for Frankrig

ANNONCE