Pogba trænede ikke med fredag

Paul Pogba trænede ikke med resten af holdet fredag forud for søndagens derby mod ærkerivalerne fra Manchester City. Eftersigende skyldes dette en mindre skade.

Den franske verdensmester spillede onsdag fuld tid mod sin tidligere klub, Juventus. Om det var efter denne kamp, at Pogba har haft nogle fysiske problemer vides ikke. Faktum er blot, at han ikke deltog i fredagens træningsforberedelser forud for Manchester-derbyet. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den franske verdensmester var en af hovedpersonerne, da United senest gæstede Etihad sidste sæson i april. Her scorede Pogba to mål og var med til at fuldende et flot to-måls comeback i 2-3 sejren.

Flere engelske medier reporterer, at Pogba havde indendørs træning på Aon Traning Complex for at teste sin fysiskse tilstand. Det forlyder, at det forventes, at han bliver klar til kampen søndag, men at det stadig er et spørgsmål om skadens omfang.  

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville elsker Mourinhos fejring mod Juventus

Næste artikel

OT.dk-anbefaler: Derby-kampens betydning for Rashford

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share