Pogba: Vi skal være dårlige tabere

Paul Pogba opfordrer sine holdkammerater til at holde fast i vindermentaliteten, inden to vigtige kampe i denne uge.

Med fire Premier League sejre i træk er Manchester United nu for alvor stemplet ind i toppen af den bedste engelske række. Men der er ikke tid til at hvile på laurbærrene. I denne uge venter nemlig to uhyre vigtige kampe mod RB Leipzig og de larmende naboer fra Manchester City, hvor videre avancement i Champions League og en derby-sejr skal hives hjem. Det er derfor, ifølge Paul Pogba, vigtigt at holdet opretholder den vindermentalitet, der er blevet opbygget hos spillerne

– Vi har helt sikkert to vigtige kampe på programmet. Vi har Champions League, og vi har City. Vi ved, at det er to vigtige og afgørende kampe. Vi er nødt til at fortsætte denne vindermentalitet. Det er det, som denne klub står for, og vi vil fortsætte det, som vi viste i anden halvleg [red. Af kampen mod West Ham], udtalte franskmanden efter lørdagens kamp.

Ifølge franskmanden er det vigtigt, at lysten til at vinde kommer indefra, og at man ikke kan nøjes med en uafgjort eller et nederlag.

– Det skal komme indefra. Vi har ikke råd til at tabe og være glade for et nederlag eller en uafgjort. Vi skal være dårlige tabere og altid ville vinde. Også selvom det er 1-0 eller 6-5, vi skal vinde. Sådan skal det være.

Pogba og resten af United-mandskabet får mulighed for at vise vindermentaliteten i morgen, hvor United spiller ude mod RB-Leipzig. Her er minimum en uafgjort nødvendig for at komme videre fra Champions Leagues gruppe H.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Truppen mod RB Leipzig

Næste artikel

Mino Raiola: Pogba er færdig i United

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share