Pogba: Vi skulle score så mange mål som muligt

Paul Pogba er tilfreds med dagens præstation, men slår fortsat fast, at der er arbejde at gøre i Rom.

Manchester United slog i dag AS Roma 6-2 hjemme på Old Trafford, hvilket gør, at holdet står mere end almindeligt godt til returkampen i Rom. Paul Pogba var en af dagens målscorere for værterne, og mens han var yderst tilfreds med præstationen, holdt han fortsat fokus mod returkampen.

– Resultatet er positivt, men vi er ikke færdige endnu. Ved pausen holdt vi fokus og aftalte at spille simpelt. Vi var alle motiveret til at score så mange mål som muligt, siger franskmanden.

Pogba indkasserede også et straffespark imod sig, hvor han i forbindelse med en glidende tackling havde hånd på bolden, som førte til det førnævnte straffespark. Han forholdt sig således til situationen:

– Ja, men man skal bare ikke tackle i feltet. I så fald ved jeg ikke, hvordan man skal gøre. Så må jeg øve mig mere på at tackle uden at bruge armene. Men det er uheldigt, og det har jeg været flere gange i denne sæson.

Heldigvis for Pogba og resten af Manchester United, er de foran 6-2 og har et fornemt forspring forud for næste uges returkamp på Stadio Olympico.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United storsejrer: Et ben i Europa League-finalen

Næste artikel

Karakterbogen: Uniteds offensive stjerner trådte i karakter

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share