Potentiel United-køber: Glazers vil ikke sælge

Den engelske rigmand og angiveligt interesserede i at købe Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, har haft samtaler med Glazer-familien, som han dog afslører ikke vil sælge klubben.

For et par måneder siden kom det frem, at rigmanden Sir Jim Ratcliffe er interesseret i at købe Manchester United. Og tirsdag udtalte han sig for første gang om emnet, hvor han afslører, at han har været i direkte kontakt med Glazer-familien.

Ratcliffe, som selv skulle være United-fan har tidligere kritiseret Glazer-familien, udtalte sig dog anderledes positivt om klubbens nuværende ejere.

– Manchester United er ejet af Glazer-familien. Og jeg må bare sige, at de er de rareste mennesker. Ægte gentlemen, forsikrede han til en Financial Times-begivenhed tirsdag.

– De vil ikke sælge klubben. Den ejes af faderens seks børn. Havde den været til salg til sommer, ja, så havde vi nok forsøgt. Men vi kan ikke sidde og vente på, at klubben kommer til salg.

Det skal noteres, at Storbritanniens rigeste mand længe har haft et ønske om at eje en fodboldklub. Han er økonomisk engageret i OGC Nice og forsøgte tidligere på året at købe Chelsea – men forgæves.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Athletic: Carrick i forhandlinger med Championship-klub

Næste artikel

Podcast: Søndag mod The Toons Army og kampen i toppen

ANNONCE