Potter: Vi fortjente ikke at vinde

Chelsea havde ikke fortjent at vinde lørdagens kamp mod Manchester United. Det fortæller Chelsea-manager Graham Potter i et interview med BBC efter kampen.

Chelsea var lige ved at snuppe alle tre point mod Manchester United i lørdagens storkamp på Stamford Bridge. De røde djævle udlignede de blås føring i tillægstiden, så kampen endte med 1-1.

Hjemmeholdets manager erkender dog, at hans hold slet ikke havde fortjent at vinde.

– Jeg kan ikke stå her og sige, at vi fortjente at vinde. Begge hold gjorde deres, så et point er rimeligt.

Han anerkender dog følelsen, at hans spillere ser det som et tabt point, når Chelsea førte langt inde i tillægstiden.

I første halvleg viste United stor bolddominans overfor en Chelsea-midtbane, der virkede nærmest passive.

– Manchester United var bedre end os i de første 30 minutter, så det skulle vi svare tilbage på, siger han til BBC.

Potter skiftede Mateo Kovacic ind med cirka ti minutter tilbage af første halvleg, hvilket ændrede dynamikken i kampen og gjorde den mere tæt.

Med pointdelingen er Chelsea fortsat et enkelt point foran United i tabellen. Begge hold har spillet 11 kampe.