Præsident: Bale er ikke til salg

Manchester United kan godt glemme alt om at lokke Gareth Bale væk fra Santiago Bernabeu. Sådan lyder det fra Real Madrids præsident, Florentino Perez.

De engelske tabloidmedier er den seneste måned flydt over med rygter, der sender Gareth Bale til Old Trafford for en rekordsum. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men den engelske storklub kan godt glemme alt om overhovedet at forsøge sig med et bud, hvis der er hold i rygterne. For den 25-årige waliser er ikke til salg. 

– Vi har ikke modtaget nogle bud på Gareth Bale, hverken fra Manchester United eller nogen andre klubber. Vi vil aldrig lytte til nogen tilbud på Bale, uanset hvor vigtige de er, siger Florentino Perez, præsident i Real Madrid, til Inside Futbol. 

Ifølge rygtemøllen skulle Champions League-vinderne ellers være lune på en byttehandel, der involverer Bale og David de Gea. 

Gareth Bale blev verdens dyreste spiller, da han i september 2013 skiftede fra Tottenham til Real Madrid for omkring 85 mio. pund. Den hidtidige rekordholder var Cristiano Ronaldo, som den spanske hovedstadsklub hentede i United i 2009 for 80 mio. pund. 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

TV-Tip: Svensk TV viser Ryan Giggs-dokumentar

Næste artikel

Rooney: Juleprogrammet bør ændres

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share