Presset Jagielka: Rooney vil score mod os

Manchester United møder først Everton i morgen, men allerede under midtugens landskampe blev der lagt op til kampen, hvor flere af de to holds spillere mødtes.

Flere af Manchester Uniteds og Evertons spillere var blevet indkaldt af Roy Hodgson, da det engelske landshold var samlet i midtugen for at spille venskabskamp mod Brasilien.

Her i blandt var Wayne Rooney og Evertons forsvarsspiller Phil Jagielka. Og lige netop de to spillere lod ikke snakken om denne weekends opgør mellem United og Everton gå dem forbi.

Især Wayne Rooney havde lyst til at se frem mod kampen mod sine tidligere holdkammerater i Everton, som englænderen oven i købet forventer at score mod, når de to hold møder hinanden i morgen.

– Wayne snakker meget, tro mig, siger Phil Jagielka med et smil ifølge The Mirror.

– Han har altid en masse at sige. Når de her kampe er tæt på, så kommer han altid med stikpiller – og det var en del af dem i den her uge!

– Selvfølgelig forventer han at score mod os – det er jo Wayne, vi taler om – og han gjorde det klart over for mig, at han ikke kan vente til, at han skal spille overfor mig i weekendens kamp mellem os. Det er bare Wayne, er det ikke? Han elsker fodbold, siger Jagielka.

Hvis Jagielka forsøger at gøre modstand mod Rooneys stikpiller, så ved han, at det ikke gør godt for noget. Det gør bare Rooney mere ivrig.

– Jeg siger ikke meget igen (når Rooney provokerer, red.) – jeg trækker bare på smilebåndet, fordi jo mere jeg prøver at give igen, jo mere får han lyst til at stikke til mig. Wayne er en fantastisk spiller. Jeg vil ikke ikke opildne ham og give ham mere grund til at prøve på at spille ekstra godt og score mod os, end han i forvejen er opsat på at gøre, siger Jagielka.

Manchester United møder Everton i morgen klokken 17.00 på Old Trafford.

Forrige artikel

Kompany: RvP en dårlig undskyldning

Næste artikel

Pogba: Scholes var mit endeligt

ANNONCE