Pogba: Scholes var mit endeligt

At se Paul Schoels vende tilbage på banen var det dråben, der fik bægeret til at flyde over for Paul Pogba.

Den 19-årige franske midtbanespiller Paul Pogba forlod sidste sommer reservetjansen i Manchester United til fordel for en mere central rolel i italienske Juventus.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det skete efter et år fyldt med spekulationer om Pogbas fremtid. En fremtid, som han selv havde store forhåbninger skulle blive til i Manchester United, men som han opgav på grund af for manglende chancer.

– Jeg ville ikke forlænge min kontrakt fordi Ferguson ikke lod mig spille. Selv da vi der var en mangel på midtbanesspillere, forklarer Pogba i et interview med The Times lørdag.

Vind Viaplay i 6 måneder klik her

– Han synes tydeligvis at jeg ikke fortjente den kontrakt jeg bad om, og satte mig ikke på holdet selvom han ikke havde andre midtbanesspillere. Det var hans valg.

– United manglede spillere som mig, men det var managerens valg, siger Pogba, som også føler sig ladt i stikken af Sir Alex Fergusons konstante meldinger til ham.

– Jeg kunne ikke gøre noget. Jeg var frustreret, fordi hver gang jeg snakkede med ham, så sagde han at jeg var lige ved at være der, lyder det fra Pogba.

Paul Scholes blev enden for Paul Pogba

Det var især det noget overraskende comeback fra Paul Scholes der slukkede håbet for Manchester Uniteds unge franskmand.

– Da jeg så Scholes komme tilbage var en del af mig virkelig glad, da han er en legende, men jeg vidste også at det var enden for mig. Mangeren mente at Scholes skulle spille og ikke mig, og efter det, blev jeg nødt til at tage afsted. Måske fortryder Ferguson det nu, men jeg tænker ikke længere på Manchester United. Jeg fortryder ikke at jeg forlod Manchester. Overhovedet ikke.

Manchester United hentede Paul Pogba i franske Le Havre og han blev med det samme udråbt til at blive klubbens helt store håb. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Presset Jagielka: Rooney vil score mod os

Næste artikel

Pub: United vs. Everton

ANNONCE