Profiler ikke med til Rumænien

Sir Alex Ferguson har valgt at lade et par af sine midtbane-profiler slippe for turen til Rumænien, til gengæld er der blevet plads til et par unge talenter.

Antonio Valencia var ikke med mod Tottenham i weekenden, da han døjet med nogle mindre skadesproblemer. Oprindelig var meldingen fra Fergie, at den stærke kantspiller ville være klar til tirsdagens Champions League kamp i Cluj, men Valencia var ikke med på dagens fly mod Rumænien.

Ligeledes var de to veteraner, Ryan Giggs og Paul Scholes, ikke med på flyet. Begge spillere var med i lørdagens kamp mod Spurs, og begge trænede på Carrington i morges. Dermed tyder det på, at Sir Alex har valgt at spare de to erfarne herrer.

Michael Carrick trænede ikke med i træningen her til morgen og er heller ikke med i truppen til opgøret i Cluj. Om Carrick er skadet eller blot får hvile, får vi nok først svar på, når Ferguson holder pressemøde senere på eftermiddagen.
 

Plads til unge kræfter

I stedet er der blevet plads til en række unge lovende talenter. Den denfensive duo, Michael Keane og Scott Wootton, gjorde det glimrende i sidste uges Capital One Cup kamp mod Newcastle, og begge er med i truppen til morgendagens opgør.

Det samme er Ryan Tunnicliffe, Nick Powell og Jesse Lingard. Tunnicliffe fik sin debut i sidste uges liga cup kamp mod Newcastle, mens unge Lingard sad på bænken hele opgøret. Han fik chancen under årets pre-season tour og leverede en række glimrende præstationer på midtbanen og kanten.

Derudover er der også plads til Darren Fletcher, som med Scholes, Giggs og Carricks fravær ligner en mand, der er udtænkt en nøglerolle på midtbanen mod Cluj sammen med Anderson og Cleverley.

Følgende spillere er med i Rumænien:
Anders Lindegaard, David de Gea; Jonny Evans, Rio Ferdinad, Rafael da Silva, Alexander Büttner, Patrice Evra, Michael Keane, Scott Wootton; Anderson, Darren Fletcher, Tom Cleverley, Jesse Lingard, Nani, Nick Powell, Ryan Tunnicliffe; Shinji Kagawa, Javier Hernandez, Wayne Rooney, Danny Welbeck og Robin van Persie.

Forrige artikel

Rygte: Sneijder i bytte for Nani?

Næste artikel

Rooney vil have tre point i Rumænien

ANNONCE