Rooney vil have tre point i Rumænien

Wayne Rooney fastslår, at tirsdagens Champions League-kamp mod CFR Cluj er vigtig.

Manchester United lagde fra land med en sejr over Galatasaray i sæsonens første kamp i Champions League, og netop tilbagevendte Wayne Rooney håber, at “De Røde Djævle” kan bygge videre på den sejr.

Derfor tager angriberen heller intet for givet forud for mødet med det forholdsvis upåagtede rumænske hold CFR Cluj.

LÆS OGSÅ: Hvem er Cluj?

– Det er en stor kamp for os. Forhåbentlig kan vi få en sejr, hvilket vil bringe os i en god position, selvom det stadig er tidligt i gruppestadiet. De næste to Champions League-kampe er vigtige for os, og vi går efter at få maximum point, udtaler Rooney til manutd.com.

Må ikke fejle igen

Der har været meget fokus på Uniteds katestrofale exit i Champions League i sidste sæson, hvor Fergusons tropper meget overraskende måtte forlade den prestigefyldte turnering efter gruppespillet.

Det må ikke ske igen, og det er Uniteds 10’er også godt klar over.

– Vi brugte mange unge spillere. (sidste sæson, red.) Champions League er meget anderledes fra Premier League. Hvis du ikke spiller op til dit bedste, så bliver du straffet, og det var det der skete for os i sidste sæson. Vi må sørge for, at det ikke sker igen i år, udtaler Rooney.

Manchester United har netop i dag offentliggjort, hvilke spillere som skal med til udebaneopgøret i Rumænien. Du kan se truppen her.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Profiler ikke med til Rumænien

Næste artikel

Mourinho: Fergie er chefen

ANNONCE