PSV: Uniteds egen skyld

For blot en måned siden så alt ud til, at Arjen Robben ville skifte til Manchester United til sommer, men så faldt forhandlingerne på jorden, da United…

For blot en måned siden så alt ud til, at Arjen Robben ville skifte til Manchester United til sommer, men så faldt forhandlingerne på jorden, da United nægtede at betale mere end lidt over 80 millioner kroner for den 20-årige fodboldstjerne.

Det har medført, at PSV gik videre i deres bestræbelser på, at få ham solgt, så de kunne få nogle penge ind i den økonomisk trængte klub, og derfor har de nu solgt Robben til Uniteds rivaler fra Chelsea.
Men det er Uniteds egen skyld, mener PSVs præsident.

“Fordi United var først i køen, så lod vi Chelsea vente.
Men da vi havde haft vores andet møde med Manchester United om prisen var vi skuffede over hvor langt de troede de kunne skubbe os ned i pris.
De så ud til, at tro, at han var meget mindre værd end det Chelsea var villig til, at betale.
Det var en stor skuffelse og det var kun derfor, at vi åbnede forhandlingerne med Chelsea. Der er en god chance for, at vi kan færdiggøre handlen denne uge,” udtaler præsidente, Harry van Raaij til Sky Sports.

Dermed har United tabt endnu en kamp om en spiller på mindre end 1 år på grund af uenighed om prisen.
Tilbage i sommeren 2003 var Ronaldinho tæt på et skifte til Old Trafford, men så ville United ikke betale den aftale transfersum alligevel, og han røg derfor til FC Barcelona.

Forrige artikel

United har tabt kapløbet om Robben?

Næste artikel

O"Shea ærlig: Har ikke levet op til sidste sæson

ANNONCE