PSV: Uniteds egen skyld

For blot en måned siden så alt ud til, at Arjen Robben ville skifte til Manchester United til sommer, men så faldt forhandlingerne på jorden, da United…

For blot en måned siden så alt ud til, at Arjen Robben ville skifte til Manchester United til sommer, men så faldt forhandlingerne på jorden, da United nægtede at betale mere end lidt over 80 millioner kroner for den 20-årige fodboldstjerne.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det har medført, at PSV gik videre i deres bestræbelser på, at få ham solgt, så de kunne få nogle penge ind i den økonomisk trængte klub, og derfor har de nu solgt Robben til Uniteds rivaler fra Chelsea.
Men det er Uniteds egen skyld, mener PSVs præsident.

“Fordi United var først i køen, så lod vi Chelsea vente.
Men da vi havde haft vores andet møde med Manchester United om prisen var vi skuffede over hvor langt de troede de kunne skubbe os ned i pris.
De så ud til, at tro, at han var meget mindre værd end det Chelsea var villig til, at betale.
Det var en stor skuffelse og det var kun derfor, at vi åbnede forhandlingerne med Chelsea. Der er en god chance for, at vi kan færdiggøre handlen denne uge,” udtaler præsidente, Harry van Raaij til Sky Sports.

Dermed har United tabt endnu en kamp om en spiller på mindre end 1 år på grund af uenighed om prisen.
Tilbage i sommeren 2003 var Ronaldinho tæt på et skifte til Old Trafford, men så ville United ikke betale den aftale transfersum alligevel, og han røg derfor til FC Barcelona.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United har tabt kapløbet om Robben?

Næste artikel

O"Shea ærlig: Har ikke levet op til sidste sæson

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
0
Share