O”Shea ærlig: Har ikke levet op til sidste sæson

John O”Shea var en af overraskelserne i sidste sæson, da ahn gjorde sin indtræden på førsteholdet og med det samme imponerede. I hans første kamp fra…

John O”Shea var en af overraskelserne i sidste sæson, da ahn gjorde sin indtræden på førsteholdet og med det samme imponerede.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I hans første kamp fra start blev han kåret til man og the match og sidenhen gik det bare op ad, men som i filmverdenen, så er 2″eren altid svær, og det gælder også for O”Shea, som i denne sæson har haft et pres hvilende på hans skulder.

“Min første sæson gik godt og min anden sæson har ikke været ligeså god, så det er naturligt, at folk begynder at kommentere det.
Alt hvad jeg kan gøre er at koncentrere mig, arbejde hårdt, tro på mine egne evner og sørge for, at det er svært for manageren at udelade mig.
Jeg kan ikke gøre noget ved opmærksomheden. Søgelyset har kun været på mig i de sidste par år, så jeg kan kun tænke mig frem til, hvad nogle af de andre har gået igennem,” udtaler O”Shea til Sky Sports.

Roy Keane var for nogle dage siden ude med en bemærkning i pressen, hvor han rev ud efter flere sløssede unge spillere i truppen, men O”Shea har tolket dette som en advarsel til alle i truppen.

“Jeg tror ikke, at det kun var ungdomsspillerne. Alle i klubben trængte til dette spark bagi, da vi ikke har spillet alt for godt.
Nøglen er at lære fra dette og sørge for, at vi forbedrer os.
Det er en frustrerende situation, at være i, i øjeblikket, da kampene bliver færre og man kan se på den måde, som vi spiller på, at der ikke er meget selvtilid i holdet,” udtaler O”Shea og slutter af med at udtrykke det meget enkelt:

“Det er ikke det Manchester United, som vi kender.”.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

PSV: Uniteds egen skyld

Næste artikel

Styles dømmer Manchester United - Fulham FC

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
ANNONCE
Total
0
Share