Queiroz træt af Ronaldo-rygter

Igen i dag er der nye spekulationer om at Ronaldo er på vej ud af døren, efter hans agent Jose Mendes beder United åbne endnu mere op for pengepungen,…

Igen i dag er der nye spekulationer om at Ronaldo er på vej ud af døren, efter hans agent Jose Mendes beder United åbne endnu mere op for pengepungen, hvis man vil forlænge med vidunderdrengen.

Ronaldo har dog endnu tre år tilbage af sin kontrakt med United, og på den baggrund mener Queiroz at det er skudt langt ved siden af, når man begynder at spekulere i hans fremtid på Old Trafford. Han er en vigtig spiller for Manchester United, og det vil han fortsat være indtil hans kontrakt en dag udløber.

“Alle de spillere, der er i vores planer her i Manchester United forlader ikke klubben, og Ronaldo er en af de hjørnestenene i vores projekt for de næste år, for det er spillere af hans kvalitet, vi har brug for.”

“Jeg kender ikke til andre ting, end at Cristiano er Manchester United-spiller og minimum vil være det kontrakten ud. Der er overhovedet ingen grund til at spekulere i hans fremtid,” udtaler Queiroz om den 20-årige portugiser.

Forrige artikel

Så nåede miden 98%

Næste artikel

Timm starter om på ny

ANNONCE