Rafael tror på United mod PSG

Uniteds tidligere højreback Rafael tror på, at United kan slå PSG over to kampe.

Uniteds tidligere fanfavorit og højreback Rafael da Silva mener, at Manchester United sagtens kan slå PSG ud af Champions League. Rafael spiller lige nu for Lyon, som for et par uger siden netop slog PSG.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi vandt 2-1 over dem i forrige uge, og det kan I (United, red.) også. Hvis United spiller deres fodbold, kan de helt sikkert vinde kampene, siger Rafael.

Selvom PSG synes at have taget monopol på toppen i Frankrig, hvor de har vundet ligaen i fem af de seneste seks sæsoner, mener Rafael ikke, at de er urørlige.

– Jeg så kampen (mod Lyon, red.), og så, at PSG kan slås. I Frankrig kan man ikke tale dårligt om PSG, fordi de er et fantastisk hold. Men for at være ærlige, er de ikke gode lige nu, siger Rafael, der sad ude med en skade i Lyons kamp mod PSG.

Rafaels klub, Olympique Lyon, slog PSG med 2-1 den 3. februar, mens Rafaels tidligere klub, Manchester United, møder PSG i aften klokken 21 på Old Trafford.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Zlatan: PSG er små favoritter

Næste artikel

Startopstillingen mod PSG

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share