Rangnick skuffet over starten som United-manager

Ralf Rangnick er ikke 100 procent tilfreds med sin start som United-manager på trods af en status som ubesejret, fortæller han inden morgendagens opgør mod Burnley.

Starten på Ralf Rangnicks tid i Manchester United skulle – på papiret – se overkommelig ud, og selvom han er kommet igennem kampe mod Crystal Palace, Norwich og Newcastle som ubesejret, har spillet ikke kørt som smurt, og hovedpersonen selv er heller ikke ovenud tilfreds med starten, fortalte han, da han blev spurgt, om han var tilfreds med starten:

– Selvfølgelig ikke. For alle ambitiøse trænere gælder det om at blive så gode som muligt så hurtigt som muligt og tage lange skridt fremad. Men for at gøre det, skal man kunne træne, og det har vi ikke kunnet gøre, sagde Rangnick, der naturligvis hentyder til nedlukningen af Carrington-anlægget.

Men hvad er grunden til, at det ikke gik som det skulle mod Newcastle?

– Problemet var, at vi tillod for mange muligheder i kontrafaserne. Det handler ikke kun om midterforsvarerne, det starter oppe foran. Specielt kan man kigge på, hvordan en nummer 10 skal udføre rollen.

Omkring de to spillere, der er tilbage fra skader i Raphäel Varane og Edinson Cavani, fortalte Rangnick også om tankerne bag at give dem spilminutter på St. James’ Park.

– Jeg overvejede at starte ham (Cavani, red.), og jeg snakkede med ham dagen før kampen om det, men han følte sig ikke komfortabel til at starte kampen fra start, da han ikke vidste, hvor fit han var, sagde Rangnick, der også fortalte om Varanes situation:

– Jeg tror ikke, at Varane har spillet i fem-seks uger. Ikke siden Tottenham-kampen, hvor han blev skadet, forklarede han Varanes rustne genstart.

Forrige artikel
Denis Zakaria i en nærkamp

Zakaria forlænger ikke: United lurer i kulissen

Næste artikel

Daily Mail: Lav moral og kliker præger United-truppen

ANNONCE