Rangnick: Defensivt er jeg på ingen måde tilfreds

Ralf Rangnick var ikke 100% tilfreds med holdets præstation i dag, hvor især bagkæden haltede efter.

Det blev til en 3-2 sejr over Norwich i eftermiddags, men alligevel var Ralf Rangnick ikke 100% tilfreds med holdets præstation, som han især synes manglede defensiv stabilitet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Defensivt er jeg på ingen måde tilfreds. Vi er nok det eneste hold i ligaen, der lukker sådanne mål ind, fortæller Rangnick og refererer til de defensive blottelser ved Norwichs to scoringer.

Spurgt ind til udfaldet i dagens andre opgør, hvor Tottenham og Arsenal begge tabte deres kampe, understreger Rangnick, at fokuset ikke skal ligge på de andre top-4 bejleres kampe.

– Resultaterne andre steder var gode. Men det giver ingen mening at kigge på andre resultater. Vi er nødt til at løfte vores eget niveau, siger Rangnick.

Slutteligt roser Rangnick også Ronaldo, som var kampens helt store oplevelse.

– Ligesom mod Tottenham var han virkelig vigtig i dag, og det andet og tredje mål er ikke lette at sparke ind. Måden, han sparkede de to mål ind, var helt outstanding.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
2
Shares
Forrige artikel

De Gea: Vi lever stadig i top-4 striden

Næste artikel

Karakterbogen: Ronaldo slæber et haltende forsvar med sig

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
2
Share