Rangnick gav ungdommen chancen i deler

Manchester United og Young Boys delte pointene i en kamp, hvor Ralf Rangnick benyttede sig af muligheden for en større spillerrotation.

Manchester United og Young Boys spillede på 1-1 på Old Trafford i en kamp, der nok mest vil huskes for Ralf Rangnicks mange rotationer og et fantastisk mål af Mason Greenwood.

På trods af, at de røde djævle ikke havde andet end æren at spille for, lagde de ud med et højt pres fra begyndelsen.

Det høje pres belønnede sig efter knap ti minutter, da Luke Shaw fra venstrekanten smækkede et hårdt indlæg ind i boksen, hvor Mason Greenwood på akrobatisk vis lykkedes med at sparke bolden hårdt og præcist ind med ryggen til mål.

Derefter svingede kampen frem og tilbage med chancer i begge ender.

Selvom de schweiziske gæster vandt tærren frem i banen, var det dog alligevel United, der var farligst med store muligheder til både Amad og Juan Mata.

Ivorianeren blev spillet fri på kanten af straffesparksfeltet af netop spanieren, hvorefter den unge offensivspiller lykkedes med at sætte en modstander af men fumlede bolden væk i det efterfølgende træk.

Mata sparkede direkte på målmanden, efter han fik serveret bolden i fødderne få meter fra mål af Mason Greenwood, der havde erobret bolden højt på modstanderens bane forinden.

Kort inden pausen fik gæsterne så udlignet på et formidabelt langskudsmål af Fabian Rieder, der udnyttede en fejl af Donny van de Beek på kanten af straffesparksfeltet.

Efrer pausen lagde United igen offensivt fra land og var tæt på at bringe sig foran på ny ved Anthony Elanga, der dog også sparkede direkte på målmanden i en-mod-en situation.

Igen lykkedes det Young Boys at spille sig ind i opgøret, og ligesom det rødklædte hjemmehold misbrugte schweizerne flere store muligheder, der med en anelse mere skarphed kunne have bragt dem foran.

United-manager Ralf Rangnick benyttede imidlertid kampen til at give chancen til flere reserver, herunder flere ungdomsspillere og den 35-årige målmand Tom Heaton.

Der blev blandt andet givet debut til unge Zidane Iqbal og Charlie Savage, søn af tidligere midtbaneprofil i Premier League Robbie Savage.

Kampinfo: Manchester United 1-1 Young Boys
1-0: Mason Greenwood 9′
1-1: Fabian Rieder 42′

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Startopstilling: Reserverne fra start og en ungdommelig bænk

Rangnick om Young Boys' scoring: Vi kunne nemt have clearet bolden