Rangnick om Young Boys’ scoring: Vi kunne nemt have clearet bolden

Tyskeren mener, at Young Boys’ scoring let kunne være undgået.

Et reservespækket Manchester United mandskab spillede her til aften 1-1 i Ralf Rangnicks anden kamp som Manchester United manager. Og efter kampen var tyskeren ærgerlig over spillernes præstation, og især Young Boys’ udlignende scoring gav stof til eftertanke for Uniteds nye mand i trænersædet.

– Det, der var en smule irriterende, var måden vi gav det udlignende mål væk på. Vi spillede for mange bolde ind i den første linje af deres presområde. Vi kunne nemt have clearet bolden. Når vi spillede bolden ind i den anden eller tredje linje, var vi farlige hver gang, udtaler Rangnick efter kampen til BT Sport.

Netop den situation mener manageren også at have advaret spillerne om før kampen.

– Jeg fortalte dem det inden kampen, men de afleverede stadig i den situation. En aflevering på fem meter. De [Young Boys] ventede bare på den aflevering. Det var mere eller mindre en pres-invitation, vi sendte, tilføjer Rangnick.

Manchester United var i forvejen videre i Champions League som gruppevinder. Derfor havde Rangnick også rystet posen og ændret på samtlige pladser i startopstillingen, hvilket gav plads til mange reserver og unge spillere, som kunne vise sit værd.

– Jeg var udemærket klar over inden kampen, at det her hold ikke har spillet sammen, ikke kun i forhold til formation, men også som hold. Vi gjorde det helt fint i den første halve time. […] Efter vi indkasserede det udlignende mål, forsvarede vi ikke højt nok, var ikke proaktive nok, og vi kunne have indkasseret to eller tre mål, siger tyskeren.

Efter aftenens Champions League runde er det nu endegyldigt, at Manchester United skal møde enten PSG, Atlético Madrid, Sporting CP, Inter Milan, RB Salzburg eller Benfice i turneringens ottendedelsfinale.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rangnick gav ungdommen chancen i deler

Næste artikel

Karakterbogen: De unge kæmpede for deres chance

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share