Rangnick italesætter spekulationer om Lingards fremtid: Det er op til ham at tage en beslutning

Rangnick er villig til at beholde Lingard i klubben, men vil lade det være op til Lingard og hans agenter at tage den endelige beslutning om englænderens fremtid.

Siden 21/22 sæsonens start har der været spekulationer om Jesse Lingards fremtid i klubben, efter englænderen genfandt sig selv som lejesvend i West Ham. På trods af interesse fra blandt andet selvsamme West Ham valgte Lingard ikke at skifte i sommerens transfervindue i håbet om at blive en fast bestanddel af Manchester United offensiven, men er ikke kommet i nærheden af startopstillingen siden sin tilbagekomst.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Under dagens pressemøde forud for lørdagens opgør mod the Hammers åbnede Ralf Rangnick op om Lingards fremtid.

– Det er ikke mig, der tager mig af den slags. Jeg ved, der måske er en interesse fra andre klubber, men spørger du mig, hvad der kommer til at ske de næste 10 dage, så er jeg bange for, jeg ikke kan svare på det, svarer Rangnick, da han bliver spurgt ind til Lingards situation.

Da der spørges yderligere ind til Lingards fremtidsplaner, forklarer Rangnick, at beslutningen er i Lingards og hans agents hænder.

– Som sagt er det også et spørgsmål om, hvad spilleren vil have. Hvilke muligheder har han egentlig? Ser han en chance for mere spilletid? Det er alle sammen spørgsmål, som jeg ikke kan svare på for ham eller for andre spillere. Det er noget, som skal gøres af spillerene og deres agenter. Alt, jeg kan sige, er, at han er en virkelig god spiller, en teknisk spiller og selvfølgelig kan han spille regelmæssigt for mange Premier League klubber, udtaler Rangnick yderligere om 29-årige Lingard.

I inderværende sæson har Lingard måtte nøjes med 14 kampe, og ifølge Rangnick kan det være svært for ham at spille sig ind på holdet på hans ønskede position.

– Her i Manchester United er det ikke så nemt [at spille regelmæssigt], fordi vi har mange spillere, der også kan spille på den position, og vi kan ikke skifte på fem eller seks positioner hver anden kamp, siger Rangnick.

Vi er naturligvis på pletten så snart, der er nyt om Jesse Lingards fremtid.

Forrige artikel

Optakt: Solide West Ham gæster Old Trafford i kamp om 4. pladsen

Næste artikel
Ronaldo og Rangnick

Skadesupdate fra Rangnick: Flere offensive esser er tvivlsomme

ANNONCE