Rangnick om ny rolle: Ikke muligt at sige nej

Manchester Uniteds nye midlertidige manager, Ralf Rangnick, har fredag formiddag holdt pressemøde. Her fortæller han, at det at komme til Manchester United var et tilbud, han ikke kunne afvise.

Der er endnu en gang en ny manager ved roret. Denne gang den garvede Ralf Rangnick, der får debut som midlertidig United-træner på søndag mod Crystal Palace. Og tyskeren har set frem til at komme i arbejdstøjet.

– Når en klub som Manchester United kontakter dig og tilbyder sådan en rolle i klubben, er det ikke muligt at sige nej.

– Jeg har set de sidste par kampe i TV. Jeg er godt bekendt med, hvad der sker i Premier League. Det er tydeligt, at truppen har talent og erfaring. Udfordringen er at bringe noget balance.

Manchester United har i denne sæson lukket for mange mål ind. Det bestræber Rangnick efter at skulle ændre sig.

– I går skulle vi bruge tre mål for at vinde. Manchester United indkasserer næsten i gennemsnit to mål per kamp, og det er for meget.

– Gårsdagens kamp var spændende for fansene, men det er ikke sådanne kampe en træner har brug for hver dag. Det handler for mig om at minimere tilfældigheds faktoren og have kontrol over kampen.

Ralf Rangnick kommer fra en kortvarig stilling i Lokomotiv Moskva og tidligere arbejdet i klubber som RB Leipzig og Schalke 04.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Bruno: Det betyder ikke noget, hvem der sparker straffe

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 3. december

ANNONCE