Bruno: Det betyder ikke noget, hvem der sparker straffe

Det var blevet Cristiano Ronaldos tur til at sparke straffespark, mener Bruno Fernandes, der ikke tillægger det nogen betydning, at hans landsmand tog sig af den kampafgørende situation torsdag aften.

Det har ingen betydning, hvem der sparker straffespark for Manchester United, mener Bruno Fernandes, der torsdag aften måtte se Cristiano Ronaldo tage sig af det straffespark, de røde djævle fik tildelt midtvejs i anden halvleg.

– Jeg missede det sidste (straffespark, red.), og jeg stoler på ham (Ronaldo, red.) på samme måde, som jeg stoler på mig selv, sagde midtbanespilleren efter kampen til BBC.

Bruno Fernandes mener, at det var på sin plads, at hans portugisiske landsmand fik lov at sparke fra 11-meterpletten frem for ham selv.

– Det var Cristianos tur, eftersom jeg tog det sidste og brændte det.

Han understeger dog, at det ikke har nogen betydning for ham, hvem der sparker, når United tildeles et straffespark.

Selvom Bruno Fernandes ikke tog sig af straffesparket, der sikrede United sejren, kom stjernespilleren alligevel på måltavlen, da han i de døende minutter af første halvleg havde sneget sig ind i Arsenals straffesparksfelt, hvor han med en flad inderside fik udlignet gæsternes føring.

Midtbaneprofilen er dermed oppe på fem mål i 14 kampe i indeværende Premier League-sæson.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Arteta: Vi gav dem for nemme arbejdsbetingelser

Næste artikel

Rangnick om ny rolle: Ikke muligt at sige nej

ANNONCE