Rashford i kamp mod tiden forud for finale

Marcus Rashford er tvivlsom forud for søndagens pokalfinale mod Newcastle. Det fortæller Erik ten Hag.

Humøret var højt torsdag aften på Old Trafford, da Manchester United avancerede videre i Europa med en sejr over FC Barcelona.

Trods sejr var der alligevel en situation i første halvleg, der gav anledning til en bekymring. Marcus Rashford kom til galt afsted men spillede videre. Han måtte dog i slutningen af kampen lade sig udskifte.

Selvom situationen ikke så alvorlig ud, må United konstatere, at der er mulighed for, at angriberen kan misse søndagens finale i ligacuppen mod Newcastle. Det bekræfter United-manager Erik ten Hag på et pressemøde fredag.

– Vi skal have det undersøgt. Der blev kigget på det efter kampen, men ofte må man vente på en 100 procents melding. Det må vi vente på lidt endnu, siger Ten Hag fredag.

Marcus Rashford har scoret 24 mål i 37 kampe på tværs af alle turneringer i indeværende sæson.

2 kommentarer
  1. Det vil være en ren katastrofe, hvis vi skal undvære Rashford i den finale, jeg kan ikke se hvor det ellers skulle komme fra..😪 krydser alt hvad krydses kan og håber på det bedste..
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  2. Av en dårlig nyhed…hmm

    Men tror virkeligt at Rashford skal være meget hårdt ramt for ikke at stille op på Søndag, det kan ende med en gambling der kan gå rigtigt galt på den lange bane. .her skal ETH virkeligt holde tungen lige i munden.

    Håber det bedste

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Blog: Barca-triumfen set fra Himalaya

Næste artikel

Sabitzers agent: Han elsker Premier League

ANNONCE