Sabitzers agent: Han elsker Premier League

Ifølge Marcel Sabitzers agent Roger Wittmann er midtbanespilleren faldet godt til i England. Han tænker dog ikke på sin fremtid på nuværende tidspunkt.

Marcel Sabitzer er glad for livet i England. Det mener hans agent Roger Wittmann.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den østrigske midtbanespiller skiftede til Manchester United i sidste time af januars transfervindue. Han har siden skiftet spillet fire kampe, hvoraf tre af dem har været fra start.

– Marcel [Sabitzer] er en topspiller. Det overrasker mig ikke, at han allerede performer så godt. Hvis du har så meget erfaring som Marcel, om det er i Champions League eller med sine mere 60 landskampe, så tager det ikke lang tid at finde sig til rette i en klub og i en liga som [Premier League], siger Roger Wittmann til det tyske medie Sport1 torsdag.

Agenten fortæller, at Sabitzer er vild med den engelske hårdhed.

– Det var klart allerede fra start, at Premier League var et godt match for ham. Han er en aggressiv spiller, han gør præcis, hvad han kan, og det er, der er brug for, siger agenten.

Marcel Sabitzer er udlånt til Manchester United frem til sommer. Ifølge flere troværdige medier inkluderer hans kontrakt med United ingen købsoption. Hans kontrakt med Bayern München gælder frem til sommeren 2025.

Østrigerens agent fortæller, at midtbanespilleren ikke tænker på sin fremtid i øjeblik. Han fokuserer på at gøre sit bedste i øjeblikket.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

4 kommentarer
 1. Og det skal Sabitzer også gøre. .altså sit bedste.

  Er ikke sikker på at han er meget bedre end Mctominey eller Fred på sigt, men der er masser af kampe at vise det i, bare klø på Marcel.

  GGMU

 2. Det er altid vigtigt for en spiller at han holder focus på det drejer sig om, Han kan nemt gå hen og blive meget vigtig for os, da der stadig er rigtig mange kampe tilbage, men kunne virkelig godt tænke mig, at se ham spille ved siden Casemiro i stedet for Fred..

  Jeg tror at en midtbane med Sabitzer og Casemiro, godt kan gå hen og blive rigtig god. For hvis ETH kan hjælpe med at finde, den Sabitzer frem der spillede Leipzig, så er han i mine øjne klart bedre ind Fred og Mct..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 3. Martin

  Hmm det kan være du har ret, det vil tiden vise, jeg husker ikke at han så god for Leipzig men der må jo have været en grund til at Bayern købte ham.

  Jeg må bare tilføje at når Eriksen er klar igen så har vi tre gode midtbanespiller der skal affinde sig med bænken og det kan blive et problem på sigt.

  Og vi har en 17 årige Mainoo der har fået lidt spilletid og hvis han skal udvikle sig skal der være plads til ham også, men for nu er Sabitzer en absolut brugbar mulighed.

  GGMU

 4. Så er rygterne igang igen…ETH har øje på Maddison og Tielemans fra Leicester…

  Sidstnævnte er transferfri til sommer men har dog ikke imponeret hverken under VM eller siden…men interessant er det dog, især Maddison.

  Desuden siger rygterne at De Jong overvejer et skifte til United såfremt Barcelona vil tvinge en lønnedgang igennem.

  Men alt sammen er rygter, dog vil gratis Tielemans altid attraktiv men det vil mange andre topklubber også syntes.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford i kamp mod tiden forud for finale

Næste artikel

Erik ten Hag: Newcastle er et irriterende hold at spille imod

ANNONCE