Rashford sikrede sejren i overtiden

Bournemouth var foran med 1-0, før Anthony Martial fik udligned for Manchester United. Til sidst vandt United 2-1 takket være Marcus Rashfords mål i overtiden.

Efter sejren over Everton gav lidt ro på i Manchester United skulle Jose Mourinhos mænd forsøge at hale lidt ind på top fire lørdag eftermiddag. Modstanderen var dog en svær én af slagsen, da formstærke Bournemouth ventede i det sydengelske.

Efter at have været bænket mod Everton var Romelu Lukaku helt ude af truppen mod Bournemouth på grund af en skade. Det betød, at der var plads til Alexis Sanchez, der startede på toppen med Juan Mata og Anthony Martial på kanterne.

Bournemouth kom stærkt fra start og var tæt på at komme foran efter kun fire minutter. Ryan Fraser kom igennem efter en fejl fra Chris Smalling, men Victor Lindelöf fik presset Fraser, der afsluttede lige på David de Gea.

Efter 11 minutter kom hjemmeholdet helt fortjent foran efter en sløj United-start. Junior Stanislas blev sendt fri i dybden i højreside, hvorfra han slog bolden ind til en fuldstændig umarkeret Callum Wilson, der let kunne gøre det til 1-0.

Hjemmeholdet var ovenpå, og det så længe ud til, at det nemt kunne have blevet 2-0. Men som halvlegen skred frem fik United lidt bedre styr på opgøret og fik en god mulighed for at udligne efter en halv times spil. Martial fandt Fred, der var helt fri i feltet, men brasilianerens afslutning blev blokeret. Stor chance til Fred og United, men stadig 0-0.

Lige efter kom udligningen efter et flot opspil i højresiden. Young fandt Alexis i dybden. Chileneren, der ikke havde spillet nogen særligt god kamp, sendte bolden fladt ind i feltet, hvor formstærke Martial kunne sparke den i nettet til 1-1.

United var det bedre hold imod slutningen af første halvleg, og Mata havde også en fin mulighed for at bringe United foran. Det blev dog ved 1-1 efter de første 45 minutter.

Et par minutter inde i anden halvleg var Bournemouth tæt på at komme foran igen. David Brooks forsøgte sig med hælen fra kort afstand, men De Gea reagerede som sædvanligt hurtigt og snuppede forsøget.

Kort derefter var United tæt på at få bolden i nettet. Martial vippede bolden videre til Luke Shaw, der havde taget et godt løb ind i banen. Venstrebacken var alene med Begovic, men Shaws manglende erfaring i den slags situationer kunne desværre tydeligt ses, og afslutningen sad lige på keeperen.

United pressede på i anden halvleg, hvor præstationen var noget bedre end før pausen, og i det 64. minut var det helt ufatteligt, at United ikke kom foran. Young sparkede et frispark på træværket, men faren var ikke ovre der. Bolden landede hos Rashford, der sparkede på et næsten åbent mål. Bolden blev blokeret hen til Pogba, der ikke fik ordentligt træf på sin afslutning, der blev clearet på stregen.

United spillede faktisk en rigtig god anden halvleg og blev ved med at presse på for at få det andet mål. Det begyndte dog at se ud til, at United måtte nøjes med 1-1, men Rashford ville det anderledes. To minutter inde i anden halvleg lagde Pogba bolden ind til Rashford, der fik sparket den i nettet til stor forløsning for United, der kunne rejse hjem med en 2-1-sejr.