Spillerkarakterer: Indskifterne leverede for United

Paul Pogba var Manchester Uniteds bedste spiller, men indskifterne var nøglen til at vende kampen mod Bournemouth til en 2-1-sejr.

David de Gea – 6

Spanieren havde en travl første halvleg, hvor han igen og igen skulle stå i vejen for Bournemouths forsøg. Særligt redningen fra Brooks’ hælafslutning var flot, og han kunne ikke gøre noget ved målet. Endnu en solid indsats af verdens bedste målmand.

Ashley Young – 5

Young savnede lidt opbakning fra Mata i sin side af forsvaret, hvor Bournemouth flere gange kom igennem. Offensivt var Young dog fint med, og der blev som altid fra Youngs side leveret 100 procent i alle dueller.

Victor Lindelöf – 5

I første halvleg havde United store problemer med Bournemouths offensiv, og derfor havde vores svenske forsvarsspiller også en hård første halvleg. Han spilled dog væsentligt bedre i anden halvleg, hvor United generelt havde langt bedre styr på kampen.

Chris Smalling – 5

Ligesom Lindelöf kæmpede Smalling en del med at holde sammen på Uniteds forsvar og virkede nervøs i første halvleg. Var dog forholdsvis komfortabel efter pausen.

Luke Shaw – 6

Shaw havde fint styr på sin direkte modstander og var meget med i Uniteds angreb, hvor han flere gange kom godt med frem i venstresiden. Havde også en stor chance, hvor han nok burde have bragt United på 2-1.

Fred – 5

Fred gjorde, hvad han kunne, for at få Uniteds offensiv til at fungere i første halvleg, men havde ikke meget succes med sine aktioner.

Nemanja Matic – 6

En sløj indsats af Matic i første halvleg var blandt hovedårsagerne til, at United ikke fik stoppet Bournemouth særligt ofte. I anden halvleg var han dog bundsolid og fordelte spillet fint.

Paul Pogba – 8 (Kampens spiller)

Særligt i Uniteds gode anden halvleg var Paul Pogba dominerende. Franskmanden dikterede spillet for United og leverede oplægget til Rashfords sejrsmål i overtiden.

Juan Mata – 6

Det blev ikke til mange gode aktioner for Juan Mata, der ellers tog masser af ansvar i Uniteds offensiv. Spanieren var dog relativt usynlig på højrekanten for United.

Alexis Sanchez – 5

Alexis fik chancen fra start, men var sjældent heldig med sine offensive aktioner. Sammenspillet med holdkammeraterne sidder der stadig ikke. Til gengæld spillede han en vigtig rolle i 1-1-målet med en fin assist fra højrekanten.

Anthony Martial – 8

Endnu engang var Martial blandt Uniteds farligste offensive spillere. Franskmanden udfordrede hele tiden Bournemouths forsvar og fortsatte sin fine målscoringsstime med en kølig afslutning ved 1-1-målet.

Indskiftere:

Marcus Rashford (56) – 8

Rashford var en konstant trussel, da han kom ind fra bænken, og tog hovedrollen, da han afgjorde kampen helt til sidst. Flot, flot indhop af Rashford.

Ander Herrera (56) – 7

Herrera erstattede Fred kort inde i anden halvleg, og United så med det samme meget bedre ud. Spanieren kæmpede hårdt og fik sat tempo i United-spillet. Var også tæt på at score med et flot langskud.

Jesse Lingard (78) – 6

Det var godt at se Lingard tilbage, men noget kunne tyde på, at han stadig mangler lidt skarphed. I hvert fald misbrugte han en stor mulighed kort før sejrsmålet.