– Rashford skal gribe sin chance

Hvis Marcus Rashford får chancen i morgendagens kamp mod Blackburn er det med at gribe den, siger den tidligere United-forsvarer Wes Brown.

Det startede msom lyn og torden, da Rashford først kom ind omkring førsteholdet. Den unge angriber scorede mål – næsten på samlebånd -, og det fortsatte faktisk også ind i denne sæson.

Men de seneste måneder er det ikke blevet til mange spilleminutter for den unge angriber, men han kan måske se frem til spilletid, når United i morgen står overfor Blackburn i FA Cuppen.

For Blackburn spiller Wes Brown, der to gange var med til vinde Champions League med United, og han husker tilbage på sin egen tid som ung i United, og minder Rashford om, at det er med at gribe chancen, når man får den.

– Jeg kan huske, da jeg kom på førsteholdet. Det er sværere nu end dengang. Men man ved, at man har et par enkelte chancer for at slå igennem, ellers er man droppet igen, siger Rashford til Manchester Evening News.

– Det er bestemt ikke slut for Rashford endnu. Han har gjort det fantastisk. Det sidste stykke tid har han ikke spillet godt, men jeg er sikker på, at Mourinho har ham i sine planer.

United er på rette spor

Som tidligere United-mand har Wes Brown også fulgt med i, hvordan United har måttet kæme, efter Sir Alex Ferguson stoppede i 2013. Han ser dog positive tegn i det, José Mourinho indtil videre har udrettet som United-manager.

– Indkøbene har været fremragende, og de nye spiller har bare passet ind med de andre spillere på holdet. Jeg er sikker på, at han ønsker at hente nye spillere, men i øjeblikket er det vigtigste at kvalificere sig til Champions League, og det er deromkring de ligger nu.

– Det tog dem lidt tid, men nu er de i en god stime, og det ligner, at de har fundet sammen som gruppe. De er ikke længere lette at slå imodsætning til de senere år, hvor de har været lidt lette at presse.

Kampen mellem Browns Blackburn og United spilles klokken 17 i morgen, søndag.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Herrera er stadig forelsket i FA Cuppen ❤

Næste artikel

Optakt: Blackburn Rovers - Manchester United

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share