UEFA Youth League: Talenterne besejrer Atalanta og indtager fordelagtig placering

Det er ikke kun Manchester Uniteds seniorhold, som kan besejre Atalanta. I UEFA Youth League besejrede Manchester United U19 onsdag eftermiddag italienernes ditto med 4-2.

Uniteds talenter havde noget at revanchere, efter holdet i sidste runde af UEFA Youth League tabte 4-1 til Villarreal.

Denne revanche fik U19-mandskabet onsdag. Neil Woods tropper spillede en flot kamp mod Atalanta, og “De Røde Djævle” dominerede store dele af kampen.

Alligevel kom hjemmeholdet bagud 1-0, da Simone Panada udnyttede en defensiv United-blunder.

De rødklædte skulle dog ikke bruge lang tid på at arbejde sig tilbage i kampen, og på mål af Zidane Iqbal, Joe Hugill og Alejandro Garnacho kunne United gå til pause foran 3-1.

Anden halvleg bød på færre mål, hvoraf 4-1-scoringen blev eksekveret via. indskiftede Omari Forsons første bolberøring. Atalantas Tommaso De Nipoti reducerede til 4-2 i kampens sidste minut.

Atalanta havde spil og chancer til mere, men Uniteds tjekkiske målmand, Radek Vitek, var en af kampens store oplevelser.

– Han havde nogle gode redninger, og han fylder meget. Han dækker målet virkelig godt, sagde Neil Wood til Manchester Evening News om holdets 17-årige målmand.

Sejren betyder, at United nu er placeret på en andenplads i sin gruppe. Tre point efter Villarreal og tre point foran Atalanta. Ligesom i seniorturneringen går to hold videre fra gruppen.

Manchester United 4-2 Atalanta

Mål: 0-1 Simone Panada (20’), 1-1 Zidane Iqbal (22’), 2-1 Joe Hugill (24’), 3-1 Alejandro Garnacho (30’), 4-1 Omari Forson (63’), 4-2 Tommaso Di Nipoti (93’)

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her