Ratcliffe: »Det er ikke særligt klogt at købe Mbappé«

Sir Jim Ratcliffe vil ikke blot købe sig til succes i Manchester United. Det handler derimod om at finde det sidste nye skud på stammen, siger han.

Kylian Mbappé til Manchester United? Det er ikke en smart forretning, hvis du spørger klubbens nye medejer Sir Jim Ratcliffe.

Manden med det sportslige ansvar i Manchester United kommer nemlig ikke bare til at købe sig til trofæer. Han er langt mere optaget af at finde morgendagens stjerner. Det fortæller han i et afsnit af podcasten Geraint Thomas Cycling Club.

– Det, jeg hellere vil gøre, er at finde den næste Mbappé fremfor at bruge en formue og forsøge at købe succes. Det er ikke særligt klogt at købe Mbappé, er det? Alle og enhver kunne regne den ud. Det er langt mere udfordrende at finde den næste Mbappé eller den næste Bellingham eller den næste Roy Keane, siger han.

I afsnittet, hvor Ratcliffe taler med den tidligere Tour de France-vinder Geraint Thomas og Tom Fordyce, deler Ratcliffe også sine tanker om nye stadionplaner for Manchester United.

 

 

Forrige artikel

Ændring i kampprogrammet: Ny dato til Bournemouth-kampen

Næste artikel

Schmeichel efter sejren »Han lignede "manageren"«

ANNONCE