Ratcliffe til journalister: Vi er stadig med i kampen

Sir Jim Ratcliffe udtalte sig til pressen om, hvor man er i processen. Samtidig lægger aktieindehavere pres på Glazer-familien,

Selvom rygterne går på, at Sir Jim Ratcliffe og hans virksomhed INEOS, skulle være sat af i kampen om Manchester United, så fastholder englænderen, at man stadig er i spil til at overtage klubben fra Glazer-familien.

– Vi kan selvfølgelig ikke sige for meget, fordi vi har underskrevet en fortrolighedsaftale, hvilket vi respekterer, Men der er stadig en proces i gang og dén er vi en del af, Vi har fremlagt et godt tilbud, mødt Glazers et par gange, og vi haft gode samtaler, men i sidste ende er det deres beslutning, udtalte Ratcliffe til journalister under lanceringen af ​​The Ineos Story i følge Goal.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Vi vil stadig meget gerne overtage. Jeg tror også, vi ville gøre et godt stykke arbejde og gøre det af de rigtige grunde. Vi er ikke i det for at tjene penge. Hvis vi gør det godt, så vil klubbens værdi stige, pointerer Ratcliffe.

Ratcliffe fortalte også, at han er med på at processen kræver tålmodighed, men at han er klar til at vente.

Ratcliffes udtalelser er ikke de eneste nyheder omkring overtagelsen. The Times fortæller, at aktieindehaverne har lagt pres på Glazer-familien for at sælge til det qatarske bud.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

Sådan kom Mount til United: Far trådte til

Næste artikel

United sender første bud efter Højlund

ANNONCE